Προφίλ Εταιρίας

Ιστορια
Μία οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1971, αμέσως μόλις ο πατέρας και δάσκαλός μας αποφοίτησε από την Γερμανική σχολή mr minute, την μεγαλύτερη και καλύτερη σχολή παγκοσμίως. Ελάχιστα άτομα στην Ελλάδα έχουν στην κατοχή τους πτυχίο από σχολή σχετική με τις επιδιορθώσεις υποδημάτων και χαράξεις κλειδιών. Όπως είναι φυσικό η τέχνη και οι γνώσεις πέρασαν στην επόμενη γενιά γι'αυτό είμαστε πλέον σε θέση να πούμε ότι για μας αυτή η δουλειά είναι οικογενειακή υπόθεση!
Η Δουλεια μας...
Επιδιορθώνουμε όλων των ειδών τα υποδήματα (ανδρικά , γυναικεία , παιδικά ). Την θέση των καινούριων πλαστικών ή παλιών φθαρμένων τακουνιών παίρνουν νέα, καλύτερης ποιότητας και αντοχής. Καινούργιες και πιο ενισχυμένες αντιολισθητικές σόλες αντικαθιστούν τις ήδη υπάρχουσες. Ραψίματα,κολλήματα, τοκάδες, τρουκς, αλλαγές φερμουάρ, στενέματα ή και ανοίγματα, αλλαγές χρωμάτων σε υποδύματα και τσάντες τους δίνουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής και σας βοηθάνε να τα δείτε με ''άλλο μάτι''. Χαράσουμε όλους τους τύπους των κλειδιών, όπως οικίας (απλά, θωρακισμένα, ασφαλείας), αυτοκινήτου ή μηχανής (immobilizer και απλά), τροχόσπιτων, σκαφών, γεωργικών μηχανημάτων, λουκέτων, γραμματοκιβωτίων, και έτσι κανείς δεν μένει απ'έξω! Telecontrol για γκαραζόπορτες και συναγερμούς, χαράξεις (επιγραφές,θυροτηλέφωνα, pets,κ.α), σφραγίδες (ξύλινες,μηχανικές),είναι μερικά απο τα προϊόντα που θα βρείτε ερχόμενοι σε ενα κατάστημά μας. Τέλος, σε ένα κατάστημα one second θα βρείτε διάφορα αξεσουάρ όπως κορδόνια, τσαντάκια, μπρελόκ, λουκέτα, γραμματοκιβώτια, κλειδαριές (μύλους), πάτους (ανατομικούς, δερμάτινους, απλούς , αντιβακτηριδιακούς, σιλικόνης, θερμαντικούς, παιδικούς,κ.α), όπως επίσης και μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα προϊόντα συντήρησης (spray,κρέμες,κ.α)
FRANCHISE
Σε αντίθεση με ορισμένους, σκοπός μας δεν είναι το πρoσωπικό όφελος με την παροχή ενος franchice, αλλά η δημιουργία ενός υγιούς, βιόσιμου και επιτυχημένου καταστήματος που θα ανταπεξέρχεται στις πεπειθήσεις του ιδιοκτήτη του και θα εξασφαλίζει σε μας την συνέχιση του κύρους και της φήμης μας. Να είστε σίγουροι οτι δεν θα δώσουμε σε καμία περίπτωση franchise αν δεν νοιώσουμε πρώτα εμείς σίγουροι για την επιτυχία του.
Βασικα Χαρακτηριστικα
Γρήγορη-άμεση εξυπηρέτηση.
Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σήμερα έχουν διογκωθεί,ενώ ο ελεύθερος χρόνος ακριβώς το αντίθετο, γι'αυτό κι εμείς φροντίζουμε να παραδίδουμε άμεσα και όχι μετά από αρκετές ημέρες όπως μας είχανε συνηθίσει οι παλαιότεροι του κλάδου.
Ποιότητα.
Εισαγωγή νέων υπηρεσιών καθώς και προϊόντων δίνουν νέες δυνατότητες στην επιδιόρθωση ενός υποδήματος ή την χάραξη ενός κλειδιού.
Χαμηλή τιμή.
Στην αναζήτηση οικονομικών λύσεων ερχόμαστε συχνά αντιμέτωποι με το πρόβλημα της αγοράς προϊόντων φθηνών σε τιμή αλλά χαμηλών σε ποιότητα. Τη δυσμορφία αυτή έρχεται να καλύψει η εταιρία μας, που αποσκοπεί στην ταυτόχρονα ποιοτική και προσιτή παροχή υπηρεσιών. Η αποφασιστικότητα και η μεθοδικότητά μας είναι οι παράγοντες που μας πρόσφεραν καταξίωση και αναγνωρισημότητα στο ευρύ κοινό,έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.
Όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και εδραίωση στον τομέα , προσφέροντας ξεχωριστές υπηρεσίες και προϊόντα με υψηλή ποιότητα,τα οποία έχουν σαν στόχο και σκοπό το οφελος του καταναλωτή!
Δημιουργούμε το τσαγκαράδικο της νέας εποχής, και είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε, και θα το πετύχουμε γιατί είμαστε ακόμα καλά παιδιά και χαμογελάμε..